In case, copywriting, Corporate identity, Merkontwikkeling, ui, ux, Webdesign, webontwikkeling

Vindom

Wine Bar & Wine Boutique

Vindom Wine Bar & Boutique is voor de liefhebbers van goede wijnen en lekker eten een absolute must. Een gastvrije en sfeervolle wijnbar vol goede wijn, tongstrelende gerechtjes en proeverijen. En, een deurtje verder, een el dorado voor wijnschenkers met een ruime keuze aan wijnen voor thuis: in de kelder of op tafel.

Sinds oktober is de Wine Boutique open. Een Wine Boutique met een prachtige en veelzijdige wijncollectie. Wijnen uit alle windstreken: oude landen met volwassen wijngaarden maar ook van veelbelovende jonge wijnmakers met nieuwe ideeën en een eigen visie. Een feest van kleuren, geuren, aroma’s.

Voor deze fijne Wine Boutique heeft Brandits alle middelen en een nieuwe website ontwikkeld. Op deze sfeervolle website vind je alle informatie over de Wine Bar en de Wine Boutique.

Resultaat. Een website die naadloos aansluit bij de sfeer en kwaliteit van zowel de bar als de boutique. Waar je actuele aanbiedingen van Vindom Wine Boutique vindt of jezelf al vast kan voorbereiden op al het lekkers van Vindom Wine Bar. Mocht je Vindom in Oldenzaal nog niet kennen, bekijk dan snel Vindom.nl

Onze diensten bij deze case:

case, copywriting, Corporate identity, Merkontwikkeling, ui, ux, Webdesign, webontwikkeling

laten we samen
iets moois creëren!

NEEM CONTACT OP

Recent Posts