In artdirection, Banieren, Branding, case, concept, Corporate identity, huisstijl, Logodesign, Merkontwikkeling

125 jaar jubileum

Van Heek Schilderwerken

Van Heek Schilderwerken 125 jaar jubileumlogo

Al sinds 1898 is van Heek een gerenomeerd en specialistisch schildersbedrijf. Het laatste decennia ligt de focus op vastgoedonderhoud hier komt veel meer bij kijken dan alleen het schilderwerk. Kortom Van Heek is de juiste partij voor maatwerk in het vastgoedonderhoud. Van Heek schilderwerken bestaat dit jaar 125 jaar en daar zijn ze trots op. Dat verdient aandacht. In de vorm van een van Heek schilderwerken 125 jaar jubileumlogo

Ontwikkeling 125 jarig jubileum logo voor van Heek Schilderwerken. Concept en idee.
Jubileum logo 125 jaar vakmanschap voor van Heek schilderwerken

Inspiratie voor het 125 jarig jubileumlogo is ontstaan vanuit een zoektocht naar oude verf advertenties. Deze retro uitingen gebruikten we als inspiratiebron. Belangrijk is dat het jubileum logo de sfeer van de huidige branding ademt. Zo hebben we de blokken die onderdeel zijn van de identiteit van Van Heek als uitgangspunt voor het jubileumlogo gekozen. Brandits is aan de slag gegaan om dit te vertalen naar een krachtig van Heek schilderwerken 125 jaar jubileumlogo.

Naast het ontwikkelen van een krachtig jubileum logo hebben we nagedacht over een passend campagne beeld. We vonden een beeld uit de begin jaren van Van Heek en dat beeld hebben als uitgangspunt genomen. Zo is het idee ontstaan om een reconstructie van het oude beeld te maken met het team van nu. Dit concept is door Tjeerd Derkink vertaald in een aantal mooie teambeelden. Het resultaat is echt bijzonder als je het oude beeld naast de remake ziet met het trotse team van Van Heek Schilderwerken.

Het team Van Heek Schilderwerken 125 jaar geleden.
Team Van Heek Schilderwerken op de foto voor het 125 jarig jubileum.

Resultaat. Een krachtig 125 jaar jubileum logo voor Van Heek Schilderwerken waar ze trots op kunnen zijn. Een logo dat perfect aansluit bij de huidige branding. In combinatie met de teambeelden is in één oogopslag duidelijk dat Van Heek Schilderwerken al 125 jaar garant staat voor vakmanschap. Op naar het volgende jubileum!

Kijk voor meer informatie op VanHeek.nl

Onze diensten bij deze case:

artdirection, Banieren, Branding, case, concept, Corporate identity, huisstijl, Logodesign, Merkontwikkeling

laten we samen
iets moois creëren!

NEEM CONTACT OP

Recent Posts
Brandits Case Secret Garden Oldenzaal