In artdirection, Branding, case, concept, Corporate identity, huisstijl, Logodesign, Menukaarten, Merkontwikkeling, posters, Promotie

Quakoken

Secret Garden Pop-Up Restaurant

De Betoverende Branding van Secret Garden

Quakoken, voor velen een bekend restaurant in Oldenzaal, staat synoniem voor culinaire verwennerij en comfortabel genieten. Hun eigentijdse gerechten en focus op verse seizoensproducten hebben hen een trouwe klantenkring bezorgd. In lijn met hun doel om alle zintuigen te prikkelen, bedachten zij het concept de Secret Garden een betoverend pop-up restaurant tijdens het jaarlijkse zomerfeest “De Boeskool is Lös”.

Brandits Case Secret Garden Oldenzaal
Brandits Case Secret Garden Oldenzaal

Het concept draait om de naam “Secret Garden” en het gevoel van een verborgen schat in het centrum van de stad. Een binnenplein in het hart van Oldenzaal wordt omgetoverd tot een sfeervolle tuin en terras waar gasten kunnen genieten van heerlijke gerechten en cocktails. Brandits vatte dit samen in een krachtig en sfeervol logo. Het logo is ontworpen met een combinatie van sierlijke en moderne typografie, waarbij de woorden “Secret Garden” als een trigger die uitnodigt tot ontdekking. De kleuren zijn zorgvuldig gekozen om de sfeer van een tuin te weerspiegelen.

Ook voor de vierde editie is Brandits de creatieve partner die het concept vertaalt naar een aantrekkelijke branding en bijbehorende promotiematerialen. Zoals de signing, posters, menukaarten en de socialmedia uitingen.

Brandits Case Secret Garden Oldenzaal
Brandits Case Secret Garden Oldenzaal

De betoverende branding van Secret Garden, gecreëerd door Brandits, zorgt voor een naadloze overgang van het concept naar de realiteit. De bezoekers van de Boeskool kunnen genieten in een wereld van levendige kleuren, heerlijke aroma’s en verfijnde smaken – allemaal geïnspireerd door de rijke culinaire geschiedenis van Quakoken.

Deze case bewijst hoe de combinatie van culinaire passie met creatieve branding een succesvolle zintuiglijke ervaring kan creëren die gasten nog lang zal bijblijven.

Onze diensten bij deze case:

artdirection, Branding, case, concept, Corporate identity, huisstijl, Logodesign, Menukaarten, Merkontwikkeling, posters, Promotie

laten we samen
iets moois creëren!

NEEM CONTACT OP

Recent Posts
Het team Van Heek Schilderwerken op de foto voor het 125 Jaar Jubileumlogo